آیا اگر دوباره اجراییه بگیرم و همین امر را تکرار کند چکار می توانم بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۹ #81054658

با سلام، من الزام به تمکین برای همسرم گرفتم و اجراییه آن را هم گرفتم. همسرم به منزل مراجعت کرده و بعد از اجرای حکم منزل را دوباره ترک کرده است. به دادگاه اعلام کردم و دوباره الزام به تمکین گرفتم! از طرفی پشت سر هم نفقه از من می گیرد! واقعا چکار می شود کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
قاضی اجرای احکام مراجعه کنید.در صورت موافقت ایشون جهت تنظیم صورتجلسه و گزارش مراتب،مامور اجرای احکام به منزل مراجعه و عدم حضور گزارش میشه.در اینصورت نیاز نیست مجددا طرح دعوا کنید.اگر موافقت نشد مجبور به طرح مجدد دعوا خواهید بود ناچارا.
موفق باشید

سلام دوست عزیز شما میتوانید از همسایگان محترم یا اهالی آنجا صورت جلسه تنظیم نمایید که ایشان بعد از برگشت به منزل دوباره مجددا ترک منزل مینماید

ترک منزل صورتجلسه شود تا صوری بودن و نشوزش اثبات گردد و نفقه دیگر به وی تعلق نگیرد.

با سلام
وقتی برای بار چندم حکم عدم تمکینش را گرفتین می توانید تمکین صوری اش را به دادگاه ثابت نمایید و نفقه اش قطع بشود و نشوزش ثابت شود

سلام ترک منزل را توسط پلیس ۱۱۰گزارش کنید صورتجلسه شود به شعبه ارائه دهید

باسلام ترک منزل ایشون رو توسط پلیس۱۱۰صورتجلسه کنید وبه شعبه ارائه دهیددراین صورت مستحقق نفقه نخواهدبود