نحوه تبدیل سند مشاع به سند شش دانگ تفکیکی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۵ #81053996

با سلام، مالک ملکی هستم که دارای سند ثبتی می‌باشد. داخل سند عنوان شده ۱۲۰۰ سهم مشاع از ۱۲۰۰۰ هزار سهم زمین شش دانگ. برای خارج شدن از حالت مشاع چه مراحلی لازم می‌باشد؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست افراز ملک به اداره ثبت ارائه نمایید.

سلام

باید اقدام به به ثبت درخواست افراز ملک از اداره ثبت مربوطه نمایید

اگر زمین خارج از محدوده شهری است و کاربری زراعی یا باغات دارد محدودیت‌هایی جهت تقسیم هست باید سند به رویت وکیل متخصص برسد تا بررسی شود

سلام وقت بخیر
ابتدا نسبت به افراز ملک از اداره ثبت اقدام بفرمایید درصورت شرایط لازم نسبت به تفکیک اقدامات لازم را انجام دهید

باسلام ازطریق اداره ثبت محل تقاضای افرازدهیدکه کارشناس ارجاع میکنندواگرشرایط رادارابودسندخواهندداد

باید در اداره ثبت منطقه درخواست افراز را مطرح کنید تا در صورت داشتن نصاب قانونی منطقه نسبت به افراز و تفکیک زمین اقدام شود .