آیا میشه این کوچه را که متعلق به من است ازش پس گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #81031351

سلام . من ساکن روستا از طرف پدر خود قولنامه ای مبنی بر ملک خود دارم که نه برادرانم و نه خواهرانم هیچ گونه دخل و تصرفی بر آن ندارند. از قضا برادرم با دخل و تصرف چهار متر از گوشه آن را درب حیاط رو به شمال درآورده است و کوچه نموده است درصورتی که حیاط برادرم از شرق درب حیاط دارد.
خواهشا ممنون میشم جوابم را بدهید.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم ایشان تصرف مال غیر می باشد و قابل شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی است

با سلام
بایستی ارجاع امر به نظر کارشناس رسمی دادگستری گردد و تامین دلیل شود سپس جهت احقاق حق خود علیه برادرتان اقامه دعوی نمایید

به عنوان تصرف عدوانی می توانید شکایت کنید

با سلام
شما میتوانید در مراجع قضایی به علت تصرف مال غیرشکایت کید ودر خواست خلع ید وتخلیه کنید

سلام دعوای تصرف عدوانی میتوانید مطرح کنید

سلام درصورت وجود سندمالکیت بنام شما میتوانید