چگونه قرار داد خرید را تنظیم کنم که بعدا دچار مشکلات حقوقی نشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #80999

سلام
بنده یک مغازه از یک شرکت ساختمانی پیش خرید کردم و حالا قصد فروش اون رو به شخص دیگری دارم که خود شرکت باید قرارداد فروش رو تنظیم کنه
۱- چه جمله ای در قرارداد بنویسیم که کلیه مسئولیتها به عهده شرکت سازنده باشه(اعم از سند و برق و کلا همه ی مسائل مربوط به این ملک)
۲-بدلیل اینکه نمی خوام کارم به مسائل حقوقی بکشه قصد دارم چک نگیرم و مبلغ ۵۰ میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت نقدا بگیرم و بنویسم که مابقی باید در تاریخ ... نقدا به فروشنده پرداخت شود و در صورت پرداخت نشدن قرارداد بدون نیاز به هیچیک از مراجع قانونی منفسخ و مبلغ ۴۰ میلیون تومان به عنوان خسارت باید به فروشنده پرداخت شود ،ضمنا خریدار حق هرگونه اعتراضی را از خود سلب و ساقط می نماید.
می خواستم بدونم در مورد بند ۱ چی بنویسم و در مورد بند ۲ آیا جگله ی محکمه پسندی است یا خیر ؟ اگر خیر چی بنویسم ؟
ببخشید که طولانی شد و وقتتون رو گرفتم
لطفا زودتر بنده رو راهنمایی کنید چون فردا صبح باید قراداد رو نهایی کنم
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از مشاور متخصص در انر تنظیم قرارداد کمک بگیرید.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید برای تنطیم قرارداد با وکیل خود مشورت نمایید و کمک بگیرید .

بهتر است جهت تنظیم قرارداد های خرید و فروش و مشارکت به وکیل مراجعه کنید