آیا قاضی متوجه خواهد شد که شاهدها کذب هستند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۷ #80981687

سلام و خسته نباشید.
مهر ماه همسایه به من حمله کرد دست من اسیب دید و از درد زیاد من رو بردن بیمارستان که مدارکش هست و پزشکی قانونی هم رفتم شکایت هم کردم. همسایه در نبود من به ۱۱۰زنگ زده و گفته من فرار کردم و شکایت هم کرده پزشکی قانونی هم رفته. حالا شاهد جعلی برده . من رو دادسرا خواستن رفتم و اتهامات رو نپذیرفتم. مغازه داره سر کوچه و همسایه ها شاهد های من هستن که دیدن اونا به من حمله کردن حتی شاهدهای من کلانتری هم اومدن استشهادیه هم جمع کردم اون شب اون دو نفر هیچ کسی همراهشون نبود. من چه کنم استرس زیادی دارم فشار زیادی رو اعصابمه
لطفا راهنمایی کنین ممنون.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه شاهدین تعرفه شده ایشان در محل وقوع جرم حضور نداشتند تقاضای نقطه زنی خطوط تلفن همراه شهود را از قاضی بنمایید

سلام و درود
تحقیقات و بررسی های لازم جهت احراز شهادت صورت میگیرد و در صورت تعارض ساقط خواهد شد
موفق و موید باشید

قاضی دادکاه برای صحت شهادت شهود تحقیق می نمایددر صورت تعارض مفاد شهادت رد می کند

هر آسیب ثبت شده ای که به عمل هر کدامتان مستند باشد مستوجب دیه و بعضا جزای نقدی (اگر آثاری بجا نگذارد) است.

شما شهود را در نزد مقام قضایی حاضر نمایید و تحقیقات به عمل خواهد امد اگر شهادت شهود یکسان نباشد شهادت از ادله خارج خواهد شد

سلام در صورت تعارض شهادت شهود .. شهادت ساقط میشه

شما میتوانید از شهادت شهود خود در این زمینه بهره بگیرید و شهادت جهت اعتبار باید در دادگاه و نزد قاضی صورت گیرد فلذا اگر ب هر نحوی مشخص شود ک شهود شهادت کذب داده اند این عمل آنها جرم بوده و مجازات خواهد داشت