قراداد رسمی چه شرایطی باید داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۶ #80949072

من باید ادم بی خدا قرادادی نوشتم مبلغ 10 تومن داد بعدش نیومد برای امتیازی که ارتش داده ادامه بدهد در نتیجه من خودم ادامه دادم عضو تعاونی مسکن اصفهان شدم امد شکایت کرد دعویش رد شد دباره شکایت کرد پروژه ای که من دارم فرق میکرد در دادگاه گفتم رای گرفتم که چیزی که شاکی میخواهد وجود خارجی ندارد امد رفت شکایت کرد فروش مال غیر متاسفانه قاضی اصلا توجه نکرد منو محکوم به فروش مال غیر نکرد ولی به علت وعد های دروغ به کلاه برداری به یک سال زندان 10 میلیون خسارت محکوم کرد دباره اعتراض نوشتم تجدید نظر کل اصفهان جلسه تشکیل شد گفتم جناب قاضی این قرار داد دو برگه برگه اول هیچ ربطی به دوم ندارد گفت برگه دوم قبول داری گفتم بله همون جایی که من شرکت کردم ولی این اقا ادامه نداده منم ازش نگرفتم این قراداد را هیچ جایی ثبت نشده با ده میلیون اونجا اجاره هم نمیدن گفت این پول به خاطر اونجا گرفتی گفتم بله ولی ادامه نداد نشونه اینه که قرار داد کامل نیست خلاصه من تبریه شدم حالا امده شکایت کرده الزام به سند اخه میشه برابر ماده قانونی که نشون میده قرارداد فسخ شده یا شرایط شکایت را ندارد راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنان چه امکان انتقال سند وجود نداشته باشد ، خریدار می تواند علیه شما دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن را مطرح کند .