آیا کارفرما میتواند سفته را به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۴ #80889275

سلام
من در مجموعه ای مشغول به کار حراست در شیفت شب هستم که قرارداد هم ندارم و سفته ۱۰ میلیونی و ضامن هم دستشون دارم
۲۷ روز پیش استعفا کتبی دادم و تا امروز نیرو جایگزین نگرفتن
بنا بدلایل شخصی دیگر قادر به همکاری با مجموعه نیستم و ۲ روز پیش به کارفرما به صورت کتبی اطلاع دادم که از امروز دیگر نمیتوانم بیایم.
آیا کار فرما میتونه اقدامی رو سفته بکنه؟

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به اینکه سفته ها بابت تضمین بوده چنانچه ضرری متوجه کارفرما گردد میتواند اقدام کند

سلام
شما باید تا موافقت با استعفاء و پیدا شدن جانشین در کار بمانید و چنانچه در نتیجه ترک کار خسارتی متوجه کارفرما شود مسوول هستید

با توجه به اینکه قراردادی تنظیم نشده است الزامی برای اینکه تا چه زمانی در اداره مربوطه شاغل باشید وجود ندارد ولیکن چنانچه کارفرما اثبات نماید که در مدت اشتغال شما ضرر یا خسارتی متوجه آنها شده است می تواند وجه سفته را مطالبه نماید

با سلام
مفاد قرارداد اگر هست باید بررسی شود که مدتی دارد یا نه و حق فسخ برای شما وجود دارد و یا نه. این سفته برای چیست؟ نقض تعهد( مثلا ول کردن کار بدون عذر موجه) یا اتلاف و وارد کردن ضرر

سلام
اگرکارفرما اثبات نماید که در مدت اشتغال شما ضرر یا خسارتی متوجه آنها شده است
می تواند وجه سفته را مطالبه نماید.

فقط در صورتی که از جانب شما خسارتی به کارفرما وارد شود میتواند از سفته استفاده نماید .

با توجه به اینکه قراردادی تنظیم نشده است الزامی برای اینکه تا چه زمانی در اداره مربوطه شاغل باشید وجود ندارد ولیکن چنانچه کارفرما اثبات نماید که در مدت اشتغال شما ضرر یا خسارتی متوجه آنها شده است می تواند وجه سفته را مطالبه نماید.