اگر توهین در مکالمه ی تلفنی باشد شخص قادر به شکایت می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۰ #80886

سلام خسته نباشید.یکی از دوستای من در شرف ازدواج بود که به هم خورد اقا پسری که قرار بود با دوست من ازدواج کنه از قبل به من پیام میداد و مدام به من نزدیک می شد وقتی هم که ازدواج رو به هم زد مدام به من پیام می داد و تماس می گرفت و پشت سر من بد گویی می کرد و بعد انکار میک رد.من به نامزدم ارجاع دادم که به من مدام پیام میده نامزد من به شدت عصبانی شد و گفت که تلافی می کنه همه ی حرفای بدی رو که به من زده بعد از چند وقت خبری از اون پسر نبود که برادر دوستم با من تماس گرفت گفت که پسره اومده و گفته شخصی به من زنگ زده و به خانواده ی من توهین های بد کرده و من صداش رو ضبط کردم و می دونم کیه و شمارش رو دارم و گفته که اون شخصی که تماس گرفته تهدید کرده که به نغمه یعنی من بار اخرت باشه که مزاحمت درست می کنی و گفته که این پسری که زنگ زده با نغمه دوسته و اینا چون از بیرون رفتن ما با هم اطلاع داشتن من انکار کردم و گفتم که دروغ گفته،نامزدم رو خیلی دعوا کردم که چرا زنگ زده ولی اون انکار کرد و کلی قسم خورد که من نبودم اگر من بودم می گفتم چون حقشه و هیچ ترسی نداشتم.فردای اون روز اون پسر با یه شماره دیگه به من زنگ زده بود و من چون ناشناس بود جواب ندادم بعد پیام داد که از من به خاطر توهین شکایت کرده و چون ادرسی از من نداشته ادرس خونه ی دوستم رو داده و همین روزا احضاریه میره اونجا و به دستم میرسه و گفت ار مادر زاییده نشده کسی به من فحش بده و بی جواب بزارم و فامیلی نامزدم رو گفت و گفت که بهش سلام برسونم
الان من خیلی میترسم که نکنه واقعا از من شکایت کرده باشه و ابروی من جلوی خانواده ام بره
همه میگن که این رو گفته که تو رو بترسونه ولی من بازم خیلی نگرانم
از نظر شما همچین چیزی ممکنه؟
امکانش هست که از من واقعا شکایت کرده باشه؟
میتونه همچین کاری بکنه؟
با اینکه نامزد من اصرار داره که هیچ تماسی صورت نگرفته اون پسر می تونه به خاطر توهین در مکالمه تلفنی شکایت کنه؟
الان شش روز از اس ام اسی که به من داده می گذره و دیگه هم خبری ازش نشده
به نظر شما واقعا از من شکایت کرده یا قصدش فقط ترسوندن من برای چند وقت بوده؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ادعای باید اثبات گردد اگر نسبت به کسی شکایتی دارید باید دلیل و ادله محکمه پسند داشته باشد . اگر نسبت به شما شکایتی صورت گرفته باشد احضاریه صادر خواهد شد و مطلع خواهید شد .

هر شخصی میتواند علیه شخص دیگر شکایت کند ولی باید مدرک و دلیل داشته باشد لذا اگر علیه شما شکایت کرده باشد برای شما احضاریه ارسال خواهد شد و شما مطلع خواهید شد.