خرید سهام از یک شرکت دانش بنیان که با فریبکاری اعضا شرکت همراه شد ،من چگونه سهم خود را بازگردانم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #80885

سلام به اساتید گرامی و محترم و سپاس فراوان از وقتی که بابت پاسخگویی پرسش ها می‌گذارید
بنده به تازگی ده درصد سهام یک شرکت دانش بنیان را به قیمت سی میلیون تومان خرید کرده ام
طبق قرارداد مرجع و متمم، شرکت تضمین کرده بود پس از قیمت گذاری توسط مراجع مربوطه اقدام به واگذاری سهام به صورت عادلانه بکند
ولی متاسفانه پس از امضا قرارداد واگذاری سهام متوجه شدم هیچگونه کارشناسی قیمتی نکرده شرکت مربوطه و همچنین بدهی پنجاه میلیون تومانی به دولت دارد به خاطر وام که قبلا گرفته و همچنین حدود هشت ماه بدهی معوقه کارمندان که ما الان در همگی این بدهی ها سهیم هستیم و شرکت هم قیمت گذاری نکرده اند و به ما گفتند که با کارشناسی قیمت این قدر سهم را به قیمت سی میلیون تومان به من فروخته اند.
لطفا راهنمایی کنید چگونه می توانم به صورت قانونی برای به دست آوردن حق خود و یا بازگرداندن کل پولی که بابت خرید داده ام اقدام کنم
باسپاس مجدد

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در قرارداد خرید سهام آن شخص تضامین و یا پیشبینی های خاصی مبنی بر فسخ ار جهات و خیارات مختلف وجود داشته باشد میتوانید از آن استفاده کنید .

با سلام چنانچه با خرید سهام شرکت و ثبت سهم شما در دفتر ثبت سهام آن شرکت شریک شرکت شده اید تنها در حدود مبلغ اسمی سهام در شرکت سهامی خاص مسئول بدهی شرکت خواهید بود و به .عبارتی از اموال و دارایی شخصی شما مبلغی پرداخت نمی­‌شود حتی اگر شرکت در معاملاتی که انجام داده است مرتکب تقصیر شده باشد. ضمن اینکه رابطه حقوقی شما فقط در برابر شخصی است که سهام آن شخص را طی قرارداد خریده اید و خود شرکت به عنوان شخصیت حقوقی مستقل مسئولیتی در برابر شما ندارد. لذا چنانچه در قرارداد خرید سهام آن شخص تضامین و یا پیشبینی های خاصی مبنی بر فسخ ار جهات و خیارات مختلف وجود داشته باشد میتوانید از آن استفاده کنید در غیر این صورت ملزم به عقد لازم بیع خواهید بود و فسخ آن از نظر قانونی مشکل خواهد بود.