در خصوص توقیف خودرویی که به صورت وکالتی فروخته شده است

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۴۸۳ #9239

بنده 4 سال پیش خودرویی را وکالت تام برای فروش (بدون تاریخ) دادم. بعد از 4 سال متوجه شدم که خودرو هنوز به نام من و با پلاکی که به نام من است در حال تردد است. به شخصی که وکالت داده ام خودرو را به صورت لیزینگ به شخص دیگری فروخته است و ناپدید شده است. درخواست توقیف پلاک را دادم و خودرو توقیف شده است. شخص سوم که خودرو را لیزینگ خریده است سند خودرو هم ندارد و دائما بنده را تهدید می کند که از من شکایت می کندو کار را به دادگاه میکشد. تکلیف من چیست؟ لطفا راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه وکالت در فروش اعمال شده است و خودرو به خریدار انتقال پیدا کرده است و ایشان مالک محسوب میشوند توصیه میگردد هر چه سریعتر نسبت به تنظیم سند به نام خریدار اقدام نمایید در غیر اینصورت ایشان میتوانند علیه شما دعوی کیفری مطرح نمایند.

با احترام