از شخصی بعنوان مزاحم که تهدید کرده بود عکس هامو پخش میکنه شکایت کردم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۹ #80862267

با سلام
از شخصی بعنوان مزاحم که تهدید کرده بود عکس هامو پخش میکنه شکایت کردم بعد از تحقیقات محلی توسط کلانتری چند روز دیگر موعد دادگاه ماست
حالا میخوام بدونم چیکار کنم در دادگاه چه درخواستی کنم؟
که خیالم از بابت این شخص راحت شه که دیگر هیچوقت برای خانوادم خودم مزاحمت ایجاد نمیکنه و عکس هامو پخش نمیکنه

چون میترسم بعد از اینکه مجرم شناخته شد و براش حبس یا شلاق بریدن بعد از اینا باز دوباره به کینه خودش ادامه بده؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان وقتی جرمش در دادگاه اثبات شد می توانید از طریق دادگاه اقدام به گرفتن تعهد به عدم مزاحمت را بدهید و عکس های موجود حذف می شود

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

پیشنهاد می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

موفق و پیروز باشید.

با سلام به شرط توجه اتهام و محکومیت ایشان به امحا و حذف موارد یاد شده ملزم میگردند.در جلسه رسیدگی متناسب با شکایت مطروحه و دفاعیات طرف مقابل و سوالات قاضی بایستی مطالب و اظهارات خود را ارایه و بیان نمایید.

با سلام
شما صرفا به عنوان شاکی ادله محکمه پسند ارائه نمایید در صورت اثبات جرم هم مجازات برای ایشان در نظر گرفته می شود و هم عکس های وجود حذف خواهد شد.

سلام
تصاویری که در اختیار ایشان میباشد حذف خواهد شد.

سلام
حسب رسیدگی به عمل واثبات امر ایشان به مجازات جرم ارتکابی محکوم می شوند و تصاویر موجود نیز حذف میشوند

شما نیازی نیست کاری کنید.همین مراتب را در حضور رییس دادگاه مطرح کنید و آنها اقدامات لازم را انجام و الزامات لازم را بر طرف مقابل بار میکنند . نامبرده مکلف به ارایه تعهد خواهد شد و در آینده نیز چنانچه مجددا ایجاد مزاحمت نمود مجددا به دادگاه مراجعه نمایید