شکایت ابطال سند علیه ملک من شده، آیا با تمام این چیزها ممکن هست دادگاه رای را به نفع ما نده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۲ #80824075

سلام و خسته نباشید .
چند وقت پیش شکایتی در مورد من شده ( البته در مورد خانه ای من ) مبنی بر ابطال سند
من ۲ سال پیش خانه ای در کرج خریده ام سند هم به نام من است بنچاق دارم مبایعه نامه دارم کپی سند قبلی رو دارم
قضیه از این قرار این خانه را من از خانومی گرفتم که در عوض مهریه با حکم دادگاه از شوهرش گرفته بود شوهرش چون در دادگاه آماده نشده بود خانه مزایده شده بود و وکالت را به مادرشنان داده بودن مادره(مادر شوهر) در تمامل مراحل نجام کار ععم از واگذاری تلفن و ... در کنار ما بود .
البته خانه زمانی که ما میخریدیم به نام خانو بود که در عوض مهریه گرفته بود.
الان شکایتی برای ما اومده که طرفین من و ثبت اسناد و ب*** (خانومی که در عوض مهریه خانه را گرفته بود)هستن.
سوال بنده اینه آیا با تمام این چیزها ممکن هست دادگاه رای را به نفع ما نده ؟؟
چون بنده همه چیز ها رو رویت کرده بودم حتی ثبت اسناد هم رویت کرده بود و ۱-۲ سال از زمان این که ملک به عنوان مهریه به دختره دادهش بود گذشته بود .
الان چون پسره پورساند داده خیل پیگیر این مسله هستن
میشه منو راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیرغم این همه توضیحات ، معلوم نکرده اید که علت درخواست ابطال چه بوده است ؟

باسلام واحترام

دلیل ابطال سندرو مشخص نکردین که خواهان به چه دلیلی تقاضای ابطال کرده اما باتوجه به مواردی که مطرح کردین ابطال سند نمیشود .