هزینه استرداد جهیزیه چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۳۳ #80719523

با سلام
اگر بخوایم تامین خواسته بدیم میتونیم با دادن فرم اعسار هزینه دادرسی رو پرداخت نکنیم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه چندانی نخواهد داشت.

با درود نسبت به تامین خواسته اعسار پذیرفته نمی‌شود

با سلام
هزینه تامین خواسته بسیار کم است و در مورد آن اعسار پذیرفته نمی‌شود
اما در خصوص اصل دعوی استرداد جهیزیه میتوانید ضمن دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را نیز مطرح کنید

سلام با توجه به اینکه هزینه آن بسیار ناچیز است اعسار مورد پذیرش از سوی دادگاه نخواهد بود

با سلام هزینه تامین خواسته حدودا ۷۵ الی ۱۰۰ هزلر تومان است لذا اعسار شما پذیرفتنی نیست