می توانم جای مهریه دخترم را بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #80679988

سلام خسته نباشید من ۲ساله ازدواج کردم شوهرم اعتیاد به موادمخدر داره همش منو میزد با هرچی که که فکرشو کنی الان ۲ ماه ترک کرده نصبت به من بی اهمیت شبا نمیاد خونه همش با دوستاشه اخلاق نداره دست بزن داره فحاشی هم می کنه من یه دختر دارم ازش ۱ نیم ساله ایا می تونم جای مهریه دخترمو بگیرم الباقی وسایل منزل چی بهم میرسه طلاق اگه از جانب من باشه چی می تونم دخترمو بگیرم خیلی ممنون خسته نباشید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اینکه در قبال مهریه بخواهید حضانت دخترتان را بگیرید امریست کاملا توافقی و البته لازم الاجرا...(البته پس از توافق اگر مصلحت و سلامت طفل در خطر باشد، دادگاه می تواند خلاف آن توافق تعیین تکلیف نماید)
اما قانونا در صورت طلاق ، حضانت دختر تا ۷سالگی با مادر و از ۷سالگی تا بلوغ(۹سالگی) با پدر و پس از آن به انتخاب خودش است. و مطالبه مهریه و استرداد جهیزیه هم حق شماست و ربطی به اینکه کدامتان زودتر درخواست طلاق بدهید ندارد...

سلام و درود، توصیه می گردد در صورتی که در شرایط عسر و حرج هستید جهت جدایی اقدام نمایید، مطابق قانون با اثبات وضعیت اخیر شما مرجع قضایی با طلاق موافقت کرده ، و از بابت حقوق قانونی خویش مانند مهریه و جهیزیه نگران نباشید؛ فرزندتان نیز تا هفت سالگی با مادر بوده و سپس در صورت عدم صلاحیت پدر، همچنان امکان ادامه ی حضانت مادر وجود خواهد داشت؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
۱. بعد از طلاق حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادره بعد تا ۹ سال به ودر و در ۹ سالگی خود دختر انتخاب میکنه با کی زندگی کنه
۲.مهریه در هر صورت به شما تعلق می‌گیرد
۳.میتوانیددر خصوص دریافت حضانت کامل دخترتان در ازای بخشش مهریه با همسر خود توافق کنید

برابر قانونی زن در مواردی میتواند درخواست طلاق دهد که این موارد عسر وحرج زن باید احراز شود لذا شما قصد طرح دادخواست طلاق دارید باید سو معاشرت یا اعتیاد یا ضرب وشتم ایشان را با ادله محکم اثبات نماییدو در خصوص جهیزیه می توتند دادخواست استرداد دهید ودرمورد حضانت تا ۷ سالگی با شماست .

با سلام
توافق زوجین برای حضانت در طلاق توافقی و غیر آن معتبر و لازم‎الاجراست اما اگر در آینده بتوان به دادگاه اثبات کرد که مصلحت طفل، سلامت یا تربیت او در معرض خطر است، حتی اگر قبلا توافقی بوده باشد، ملاک برای دادگاه رعایت مصلحت طفل خواهد بود. جهیزیه و اموال خود را می توانید استرداد کنید.

با سلام
اخذ حضانت طفل برای همیشه بستگی به توافق زوجین دارد
حضانت طفل تا سن ۷ سال تمام با مادر و بعد آن با پدر و با رسیدن دختر به سن ۹ سالگی خود دختر میتواند تعیین نماید با چه کسی زندگی کند

اگر طلاق با عسر و حرج انجام شود مهریه به شما تعلق میگیرد و فرزند تا هفت سالگی حضانت آنرا میتوانید داشته باشید و بعد از ۷ سالگی تصمیم حضانت با دادگاه است.همچنین فرزند نمیتوان با مهریه معاوضه کرد.