تو تجدیدنظر بگم که این هزینه دادرسی بوده؛ رای بدوی نقض میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #80668485

سلام وقت بخیر
بابت هزینه دادرسی مهریه ۵ میلیون نقدا بحساب دادگستری واریز کردم. در دادگاه مهریه هم به اعسار شوهرم از پرداخت هزینه دادرسی هیچ توجهی نشده بود تا یکجا واریز کنند. اما الان بعد از حکم قطعی مهریه مجدد اعسار زده و تو دادخواستش نوشته اعسار از محکوم به بجای اعسار از هزینه دادرسی منم دادگاه بدوی نرفتم و تو لایحه خودم هم اشاره ای به عوض شدن صورت دادخواست نکردم که الان با اعسار موافقت شده ماهی ۵۰ تومن بنظرتون تو تجدیدنظر بگم که این هزینه دادرسی بوده و نه محکوم به رای بدوی نقض میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اول همسرتان بابت اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بود که رد شد . حال با توجه به صدور رای قطعی مبنی بر محکومیت همسرتان به پرداخت مهریه ، ایشان درخواست اعسار از پرداخت محکوم به را نموده تا به صورت قسطی مهریه راپرداخت کند که این دو موضوع کاملا باهم تفاوت داشته و مطمئن باشید دادگاه تجدید نظر نیز تقسیط مذکور را تایید خواهد نمود .

با سلام میتوانید در لایحه مطرح نمایید

سلام
میتوانید مطرح کنید اما تجدید نظر حضوری تشکیل نمیشود طی لایحه اعلام نمایید