شرط استفاده ار رای باز برای زندانیان ترک انفاق چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۸۱۵ #80650707

سلام.
چه شرایطی باید وجود داشته باشد تا از قانون رای باز استفاده کرد؟ و زندان میتواند سلیقه ایی عمل کند؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای باز که برای برخی اززندانیان به جهت سابقه واخلاق ورفتار و دیگر شرایط زندانی به او می دهند با مجوز خود قاضی صورت می پذیرد

بله می توانید درخواست خود را به رییس زندان تقدیم کنید در صورت داشتن شرایط لازم و تایید رییس زندان مستحق استفاده از رای باز خواهید بود

زندان نیمه باز برای کسانی است یا مرتکب جرایم غیرعمدی هستند یا مرتکب جرایم عمدی شده و مدتی از محکومیت خود را گذرانده‌اند. در این نوع زندان‌ها، زندانی می‌تواند فعالیت حرفه‌ای و اشتغال به کار داشته باشد و از طریق‌ کارگاه‌های کار که تحت پوشش سازمان زندان‌ها هستند، به حرفه‌آموزی و درآمدزایی بپردازد

دررای نیمه باز افراد در اطراف زندان‌ها در ۱۵هزار هکتار زمینی که در اختیار سازمان زندان هاست به‌کار کشاورزی، باغداری، دامپروری، آبزی پروری و صنایع مشغول به‌کار هستند و هر شب برای استراحت به زندان بر می‌گردند اما گروه چهارم افرادی هستند که رای باز به آنها می‌گویند و با اجازه مقام قضایی در شهرک‌های صنعتی، سازمان مراتع و جنگل‌ها و واحدهای تولیدی فعالیت می کنند و ورود و خروج و حضور آنها در محل کار به‌طور دقیق بررسی و نظارت می‌شود.

درود بر شما، در این خصوص میتوانید ماده ۱۰ آئین‌نامه اجرایی سازمان زندان ها را مطالعه کنید،معمولا اگر چنین شرایطی موجود باشد، با موافقت قاضی و تایید رییس زندان انجام خواهد شد.

با سلام و ادب
میتونین قاضی رسیدگی کننده به پرونده

سلام وقت بخیر
میتوانید درخواست خود را به دفتر زندان ارائه نمایید. در صورتیکه واجد شرایط باشید میتوانید از بند باز استفاده نمایید.

سلام

چنین اصطلاحی در قانون وجود ندارد، احیانا منظور شما اینست قضات به اختیار خود عمل نمایند که اگر چنین چیزی هم وجود داشته باشد با تبعیت از قانون صورت می پذیرد