آیا اون ها امکان گرو گرفتن پول و شرط گذاشتن برای دریافت پول دارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #80637916

سلام و عرض وقت بخیر
اردیبهشت ماه نزد برادر شخصی که قرار بود با هم ازدواج کنیم سرمایه گذاری کردم ( مبلغ ۸ میلیون تومان ) ضمن اینکه داخل شرکت این شخص هم کار میکردم. شهریور ماه طی یه سری اتفاقات که رخ داد تصمیم به جدا شدن گرفتیم و قرار شد تمام حساب کتاب های مالی رو انجام و پرداخت کنند اما متاسفانه در کمال بی ادبی و با گستاخی کامل فقط ۲.۵ میلیون تومان پرداخت کردند و اعلام کردن مابقی مبلغ رو زمانیکه اومدی وسایلت رو جمع کنی بهت میدیم. به نوعی گروکشی کردند. طی تماس هایی که با مادر ایشون برای دریافت پولم داشتم اعلام کردند به خاطر ایام تاسوعا عاشورا شهرستان هستند که من مدارکی ( عکس و فیلم ) دارم که ثابت میکنه داخل شرکت بودن و به دروغ اعلام کردن نیستند ( حتی مکالمه ضبط شده هم دارم ) این پول در واقع به این صورت بود که من یک دانشجو هستم و زمانیکه تصمیم به ازدواج گرفتم شروع به کار کردم و خرد خرد جمع میکردم برای زندگیم تا اینکه اون دختری که قصد ازدواج باهاشون داشتم به من گفتن تو محل ما ( ساکن شهریار هستند ) یه بانک هست که وام میده اما فقط به اشخاص همون محل میده و چون من ساکن تهران بودم به اسم خودم نمیتونستم حساب باز کنم بنابراین از رو اعتمادی که بود حساب به اسم ایشون باز شد بعدا که وام گرفتم همونطور که ابتدا گفتم مبلغ رو باز هم به توصیه ایشون نزد برادرشون سرمایه گذاری کردم. تمام اقساط وام رو خودم پرداخت میکردم چون پول مال من بود و حتی تراکنش ها هم به اسم من بود یعنی من از کارت بانکی خودم پول اقساط رو واریز میکردم و اون دختر حتی ریالی سهمی از این پول نداره تا اینکه بحث جدا شدن پیش اومد. اولا به من گفتن اگر پولو بدن ۸ میلیون کامل رو نمیدن و اقساطی که باقی مونده رو ازش کم میکنن در حالیکه من اصل پولمو میخوام چون داشتم اقساط رو پرداخت میکردم.
سوال من این هست آیا اون ها امکان گرو گرفتن پول و شرط گذاشتن برای دریافت پول دارند؟
راهی وجود داره که بشه ازشون شکایت کرد؟
باز هم تاکید میکنم اون حساب فقط به دلیلی که گفتم به اسم اون دختر بود و در واقعیت برای من بود و من هر ماه اقساط رو واریز میکردم به حساب ایشون و ایشون هم پرداخت میکردن. ضمن اینکه اولین بار که برای افتتاح حساب رفتیم من ۱ میلیون تومان از کارت خواهرم کشیدم و حساب افتتاح کردم. یعنی تمام و کمال اون پول برای منه و فقط از روی اعتماد به اسم ایشون باز کردم که الان متاسفانه حقمو نمیدن.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه دارنده حساب بنام آن خانم می باشدهرچندکه پول افتتاح حساب ویا اقساط را شما پرداخت میکردید اما بانک ایشان را طرف حساب میداند لذا شما میتوانید بابت اختلاف حساب و مطالبه مبلغ پرداختی طرح دعوی درشورای حل اختلاف نمایید و با تعیین کارشناس حسابرسی به حق خودتون برسید