پزشکی قانونی می تواند تشخیص دهد آسیب بکارت توسط چه کسی بوده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۸ #80621

با سلام
بنده حدود یک ماه پیش طی رابطه با نامزدم متوجه شدم دخول زیاد صورت گرفته و بعد از ان دو بار دیگر رابطه داشتم که به نظرم الت زیادی داخل رفته بود تصمیم گرفتیم به پزشک مراجعه کنیم مشخص شد نوع پرده حلقوی می باشد و به گفته پزشک معلوم است که رابطه داشته .
خواستم بدونم پزشک قانونی می تواند متوجه بشود که این اسیب توسط من بوده یا کسی دیگه؟امکانش هست با توجه به قطر الت تناسلی بررسی بشود این موضوع ؟
درضمن قبل از هیچ گونه رابطه ای (اوایل دوران نامزدی )نامزدم خودش رفته ب پزشک مراجعه کرده و گواهی سلامت گرفته است امکان داره پزشک تخلف کرده باشه ؟ و همون موقع ازش پرسیدم ررجه به نوعش چیزی نگفت گفت پزشک گفته فقط نوع پرده از نوع خوبی است ولی اسم نیاورده ک دقیقا چه نوعی است.

ممنون میشم خیلی خیلی فوری کمکم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر امکان تشخیص وجود ندارد

تشخیص امکانپذیر نیست.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر امکان تشخیص نمی باشد .

خیر مشخص نخواهد بود که آسیب زدن به بکارت در یک ماه پیش توسط شما بوده است و یا فرد دیگری. بله امکان تخلف هم میباشد.