دنبال ازدواج مجدد هستم، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #80610318

با سلام
خانمم تقریبا ۳ ساله با بهانه های واهی ما رو تو دادگاه میکشه و علاف کرده؛ فقط دنبال طلاقه بعد از عقد ۲،۳ هفته ای هم سر زندگی بشتر نیومدش؛ هر دفعه یک شکایت دروغین راه میندازه و بعدم نتیجه نمیگیره، اهل توافق و سازش هم تیستن.
حالا رفته شورای حل اختلاف ۲ سکه اجرا گذاشته از کل مهریش، که مثلا من رو اذیت کنه...
سوال اینجاست: از اول میدونست استخدام نیستم و حقوق و مزایا ندارم و با همین شرایط قبولم کردن... از اولم حق التدریس ساعتی بودم و الآنم مدتیه بخاطر کرونا بیکارن همه و کاری ندارم... درآمدم همون یارانه دولت هستش و کلی بدهی و قسط بخاطر ازدواجم؛ حالا من تو دادگاه مهریه چی بگم که حداقل اقساط رو برام بنویسن، ضمن اینکه از اول مال و اموالی نداشتم اصلا به اسم خودم که از ثبت استعلامش رو گرفته ...
همچنین یکساله تو اجرای احکام دادگاه انگشت به عدم تمکین زده و ثبت شده و منم دنبال ازدواج مجدد هستم ( چون هر چی بهش میگم بیا سر زندگی نمیاد و میگه طلاق فقط )...
باید چکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار به دادگاه ارایه نمایید تا بصورت اقساطی پرداخت نمایید
و نیز دادخواست تمکین برعلیه زوجه تنظیم و از طریق دادگاه اقدام نمایید در صورت عدم تمکین ، نشوز زوجه برای دادگاه محرز خواهد شد سپس شما میتوانید دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه ارایه نمایید .
موفق باشید

دوست عزیز شما با این شرایط باز دنبال ازدواج مجدد هستید!
از طریق دفاتر الکترونیک قضایی پیگیری کنید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
بابت مهریه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به علت وضعیت بد اقتصادی، افزایش چشمگیر قیمت سکه و... دادخواست اعسار تقدیم کنید.