آیا عقد قرارداد غیررسمی (قرارداد حقیقی نوشته شده میان دوفرد ) می تواند حکم یک قرارداد رسمی و قانونی را داشته باشد ؟‌

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸ #80610

با سلام
بنده یک قرارداد کار با یک شرکت حقوقی بسته ام اما این قرارداد شکل و فرم قرارداد حقیقی دارد و میان دو نماینده از شرکت ما و شرکت مذکور بسته شده و محضری هم نبوده و فقط شامل امضای طرفین قرارداد و کپی کارت ملی هر یک از طرفین قرارداد می باشد آیا هر یک از طرفین قرارداد می توانند از تعهدات خود تخطی کنند و یا هر یک ادعای قانونی داشته باشند؟ لطفا توجه شود که این یک قرارداد کاملا ساده بوده و محضری نمی باشد
باتشکر

کسی پاسخ نمی دهد ؟‌

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حد یک سند عادی اعتبار دارد و قابل تردید و یا انکار است.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید قرارداد شما به اعتبار خود باقی می باشد .

قراردارشما معتبر هست ولی باید نمایندگان به عنوان امضاء کننده اختیار داشته با شند

قرارداد شما سند محسوب میشود. اما سند عادی نه سند رسمی.

به استناد ماده ۱۰ قانون مدنی و اصل آزادی قراردادی