حق الوکاله وکیل در مهریه چگونه محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۴ #80605

سلام
خانمم مهریه شو به میزان صدونود میلیون تومان به اجرا گذاشته قاضی من رو به پرداخت اقلام مهریه و همچنین مبلغ دویست و چهل هزار تومان بابت حق الوکاله وکیلش محکوم کرده الان خانمم اعتراض کرده به میزان حق الوکاله که گفته کم هست و باید بیشتر باشد.
سوال اینکه نحوه محاسبه حق الوکاله وکیل چگونه هست و ایا این مبلغ واقعا کم می باشد واگر کمه به چه میزان باید باشد؟
چگونه باید دفاع کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. مبلغ حق الوکاله بصورت توافقی است ولی میزان حق الوکاله قابل مطالبه از طرف مقابل به میزان تعرفه می باشد.

باسلام
وقت شما بخیر،حق الوکاله وکیل به نحو توافقی فیمابین وکیل وموکل تعیین می شود،لکن نهایتا قاضی حکم به پرداخت حق الوکاله به میزان تعرفه قانونی می دهدنه بیشتر.

حق الوکاله وکیل توافقی می باشد ولی جهت مطالبه باید طبق تعرفه مطالبه شود

میزان آن به مقدار تعرفه است .

در صورت محکومیت حق الوکاله طبق تعرفه باید پرداخت گردد.

با سلام، مطالبه از شما طبق تعرفه باید باشد

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید حق الوکاله وکیل توافق می باشد اما می توان از شما مطالبه کرد.