چطور میشه شکایت کرد و دادگاه هزینه های مارو از اون جدا کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۹ #80581766

سلام وقت بخیر
من ۲۰ سالمه و بابام دو تا زن داره و الان با زن دوم یعنی با مامانم و ما زندگی میکنه کارمند بازنشسته هستن و هیچ پولی به ما یا مامانم نمیده و تمام هزینه ها و حقوقی که در ماه میگیره رو خرج خودش میکنه و هیچ احترامی برا هیچکدوم ما قائل نیست، مریض جنسی هم هستند و هر آن ممکنه هرکاری کنه و ما واقعا توی شرایط مالی خوبی نیستیم درحدی که تلویزیون و یخچال نداریم که باز هم خودش بدون اطلاع ما فروخته و بنده بارها از مادرم تقاضا کردم بره شکایتشون کنه ولی خب خانم خونه دار و بیسوادی هستند و من هم اطلاعاتی در این باره ندارم

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود بر شما
دادخواست مطالبه نفقه علیه پدر مطرح کنید اگر پسر هستین تا سن رشد حق مطالبه نفقه هست و بعد از آن خیر
مادرتان نیز میتوانید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و حال خود را مطرح نماید.

مادر شما می تواند شکایت ترک انفاق را علیه پدر مطرح کند و شما نیز در صورتی که دختر باشید پدر مکلف است تا زمانی که ازدواج ننمودید نفقه شما را پرداخت کند لذا شما هم میتوانید علیه ایشان شکایت کنید

باسلام
چندین راه وجود دارد برای احقاق حق
مادر دادخواست بدهند برای نفقه گذشته و حال که لوازم منزل نیز حزو نفقه است و مهریه رو به اجرا بگذارند تا قسمتی از حقوق پدرتان توقیف شود.
شکایت کیفری مبنی بر ترک انفاق نماید.
شما هم اگر فرزند دختر هستید دادخواست مطالبه ی نفقه آینده بدهید.
فرزند پسر زیر ۱۸ سال هم اگر نفقه بهش تعلق میگیره.
موفق باشید

با سلام تهیه مسکن و اثاث البت و هزینه های جانبی به عهده پدر شما بوده است و مادر بزرگوارتان میتوانند دادخواست دهند تحت عنوان نفقه معوقه و نفقه جاریه و اگر پدر شما چیزی دارید مثل حساب بانکی,خانه اضافه بر شان و ماشین و سهامی میتوانید بابت نفقه یا مهریه مادرتان در اداره ثبت توقیف ان ها را بخواهید

مادرتون میتواند مطالبه نفقه کند ومهریه شو اجرا بزاره

سلام و درود، مخاطب گرامی با‌ توجه توضیحات که مشخص می باشد شما دختر هستید حق نفقه محفوظ بوده و هم چنین می‌توانید در صورت اذیت یا آزار پدر خاطی با اورژانس اجتماعی(۱۲۳) یا پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید؛ از اشخاص بزرگ اقوام نیز مشورت بگیرید، آرزوی عاقبت بخیری.

درود بر شما، مادر شما می‌توانند شکایتی مبنی بر ترک انفاق از پدر شما طرح کرده و نیز نفقه‌ی گذشته و حال خود را مطالبه کنند، شما نیز چنانچه دختر هستید، می‌توانید شخصا درخواست نفقه از پدر داشته باشید، ضمنا تهیه لوازم خانه، داخل در نفقه بوده و ایشان بایستی نسبت به تامین این وسائل اقدام کنند.