تکلیف مرد بعد از استفاده از حق حبس چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #80558934

سلام من ۱ ساله که عقد کردم و تا الان هر ماه مبلغی رو به حساب خانومم واریز کردم به عنوان نفقه والان در خواست نفقه زده که در شورای حل اختلاف تمام مدارک رو نشون دادم و الان منتظر جواب کار شناس هستم الان خانومم می خواد از حق حبس خودش استفاده کنه و مهریه هم ۹۲ تا سکه هستش اگه من قسط بندی کنم چندین سال طول میکشه تا تمام مهریش پرداخت بشه الان تکلیف من چیه؟ من الان آمادگی کامل برای عروسی رو دارم
می تونم ازدواج مجدد کنم؟ واین که هم نفقه هم مهریه تا آخر بهش تعلق میگیره؟ و الان بهترین کاری رو که می تونم انجام بدم چیه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط می تواند درخواست ازدواج مجدد بکند

درود
بله باید مهریه و نفقه را بپردازید. بعضا می پذیرند ازدواج مجدد را.

با سلام ایشان مطابق قانون از حق حبس خود دارند استفاده می نمایند و لذا هم باید نفقه را پرداخت کنید و هم مهریه را و امکان تقاضای تمکین وی را ندارید .

مهریه ک حق ایشان هست و باید پرداخت کنید با استناد ب حق حبس نفقه هم ب ایشان تعلق می‌گیرد حتی اگر تمکین نکنند لیکن اگر عدم تمکین ایشان در مدت طولانی موجب عسر و حرج شما شود میتوانید از دادگاه تقاضای مجوز ازدواج مجدد نمایید

در صورت استفاده زوجه از حق حبس امکان درخواست ازدواج مجدد تحت شرایطی وجود دارد . میتوانید تقاضای خود را تقدیم دادگاه نمایید .

متاسفانه تا پایان تقسیط مهریه این حق باقی است

درود بر شما، پرداخت نفقه و مهریه بر عهده ی شما ثابت است، چنانچه اعسار بزنید و مورد قبول باشد، مقدار تقسیط مهر نیز توسط دادگاه با توجه به تمکن شما تعیین خواهد شد. در صورت عدم تمکین طولانی ایشان، شما می‌توانید اقدام به دادخواست تجویز ازدواج مجدد کنید.