مسدودی حساب بانکی بدون هیچ ابلاغی، چه دلیلی میتواند داشته باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #80514164

سلام حساب من ۳ ماه بسته شده به این حسابم کارتخوان سیار وصل رفتم بانک گفتن دادسرای اصفهان دستور داده ۱ میلیونم تو حسابم هیچ ابلاغی نه اومده برام اکه مراجعه نکنم و هیچ ابلاغی نشه چه اتفاقی می افته بنظرتون نکرانم

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ممکن است در اجرای احکام مدنی به دلیل مدیون بودن حساب شما توقیف شده باشد و یا به دلیل ارتکاب جرم در اجرای احکام کیفری حساب شما توقیف باشد
باید به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید

سلام مسدود شدن یا توقیف حساب ممکنه به جهت صدور قرار تامین خواسته یا حکم قطعی صادره از سوی دادگاه حقوقی مبنی بر محکومیت شما باشد اما اگه از طریق دادسرا حساب مسدود شده باشد احتمال دارد به علت ارتکاب جرم حسابتون مسدود شده باشد قضیه رو از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

باسلام
مسدودیت حسابها، بدلیل حکم قطعی حقوقی مبنی بر مدیونیت یا قرار تامین خواسته میباشد‌.
اما اگر از دادسرا بوده، یعنی شکایت کیفری درجرائم مالی به انضمام مطالبه ضرروزیان بوده. آنهم در جرائمی که اتهام محرز شده باشد!
پیگیری نمایید.