در صورت ارجاع به داوری

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۸ #80493430

درود
خودرویی پدرم به بنده هبه کردند و دست خطی دقیقا با این جمله به من دادند
هبه مشروط خودرو سوناتا به شماره شهربانی ******** از آقای **** به تنها فرزند ذکور آقای [خودم] به شماره ملی ********** .
هیچ شرطی رو نگفتند و خودرو هم ۸ سال در ید بنده بوده با توجه به این مسئله و داشتن استشهاد که دو خانوم و یک آقا آن را امضا کردند، [همسرم و مادر خانومم و پدرخانومم] و استشهاد بیمه که ۸ سال توسط بنده بیمه پرداخت میشده،
بنده خودرو رو جابه جا کردم
و حالا خریدار خودرو پرونده رو بردند برای داوری.
میخوام بدونم چه میشود؟
قولنامه رو بنده به عنوان مالک امضا کردم
و آیا بنده جرمی مرتکب شده ام یا نه و از ماشین لذت ببرم؟
انصافا راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر جرمی مرتکب نشده اید و فروش مال صحیح می باشد.

در هبه ، اگر هبه کننده ادعایی نداشته باشد برای شما عواقبی ندارد.

باسلام اگرقیدمشروط بدون درج شرط درهبه نامه آمده هبه مطلق می باشدوشمامالک میباشید وجای هیچ نگرانی نیست،