اگه بخوام مهریه اجرا بزارم درصورتی که همسرم فقط یه ماشین به نامش هست؛ میتونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #80447253

باسلام.
من میخواهم مهریه ام عندالمطالبه هست. من شوهرم کل هزینه خورد و خوراک خانه را فراهم میکند ولی پوشاک و هزینه هایی که برای خودم هست پرداخت نمیکند یا بزور نصف ان را میدهد این درصورتی که من پولی به عنوان نفقه و خرجی نمیگیرم...
سوال من اینه اگه بخوام مهریه اجرا بزارم درصورتی که همسرم فقط یه ماشین به نامش وپدرش که دوسال فوت کرده اموالش هنوز به اسم نشده و تفکیک نشده میتونم اقدام کنم؟
امیدوارم بتونید کمکم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان توقیف خودرو وجود دارد مگر اینکه خودرو تنها وسیله امرار و معاش باشد

سلام خودرو و سهم الارث ایشان را میتوانید توقیف نمایید

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

در صورتی که خودرو وسیله معاش وی نباشد می توانید توقیف کنید وسهم الارث ایشان نیز قابل توقیف است

سلام بله می توانید خودرو را توقیف کنید.

سلام بله میتونید خودرو و ارث پدری شوهرت را توقیف کنی درضمن برای مطالبه نفقه بامراجعه به دفترخدمات قضایی دادخواست بده