ممکنه نوع قرار، جلب دادرسی باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #80436383

متشاکی پرونده ای در دادسرا هستم. پیامک "قرار نهایی صادر شد" برام اومده ولی ابلاغ نشده. توی آخرین موضوعات سامانه ثنا پرونده مختومه شده و قبل از اون هم حرفی از ارجاع پرونده نزده. به دلیل بعد مسافت امکان مراجعه حضوری ندارم. ممنون

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار نهایی پس از صدور باید به تایید دادستان رسیده و سپس ابلاغ شود . احتمالا پرونده در مسیر ارسال به دفتر دادستان قرار داشته و مدتی طول میکشد تا نتیجه در سایت قید و به شما ابلاغ شود .

سلام حتما حضوری مراجعه کنید یا منتظر باشید قرار ابلاغ شود