آیا صرف گواهی پزشکی دلیل محکمی برای عدم اجرای حکم ملاقات است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۱ #80416824

از همسرم جدا زندگی میکنم دو بار به جرم ممانعت از فرزند یک بار ۵۰۰ تومان و بار دیگر ۸۰۰ تومان محکوم شد، امروز هم به بهانه بیماری طفل و اینکه گواهی پزشکی دارد، دخترم را برای ملاقات حاضر نکرد.
آیا صرف گواهی پزشکی دلیل محکمی برای عدم اجرای حکم ملاقات است؟
آیا میتوانم به استناد آن حکمها و اینکه با پدر و مادرش زندگی می کند و آنها از دخترم مراقبت می کنند و ایشان تا حدود ساعت ۴ به خانه برمیگردد از وی سلب حضانت کنم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید بدلیل این تخلف ها درخواست سلب حضانت از ایشان نمایید .

سلام مواردی که بیان کردید نافی صلاحیت پدر برای حضانت نمی باشد . اما در خصوص منع ملاقات می توانید شکایت نمایید .

تکرار این تخلفات موجب حق درخواست سلب حضانت از نامبرده برای شما خواهد شد.

هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسؤول حضانت مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

صرف گواهی پزشکی دلیل محکمی برای عدم اجرای حکم ملاقات نیست
میتوانید به استناد آن حکمها و اینکه با پدر و مادرش زندگی می کند و آنها از دخترم مراقبت می کنند و ایشان تا حدود ساعت ۴ به خانه برمیگردد از وی سلب حضانت کنید