چک ضمانتی به کار فرما باعث دردسر و بیگاری کردن من شده،چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #80405

با سلام وتشکر
متاسفانه مدتی پیش کارفرما با چرب زبانی و وعده و وعید فریبم داد و من هم سادگی کرده و جهت ضمانت حسن انجام کار یک برگ چک سفید امضا(بدون مبلغ و تاریخ)بهش دادم که تنها در قسمت در وجه نام کارفرما را نوشته و در ادامه ذکر کردم جهت ضمانت حسن انجام کار!
از طرفی در قرارداد اشاره ای به چک نشده وهیچ کپی و مدرکی از چک و حتی قراردادم بهم نداد.حالا متاسفانه دست بالا رو داره نه مثل ادم حقوق میده نه حتی عیدی رو میده .حتی می گم یه نفر بیار جام برم گم شم نمی ذاره و به صورت تلویحی غیر مستقیم چک رو به رخم می کشه،ایا راهی دارم یا باید حالا حالا ها بردگی کنم براش؟
اگه یه مبلغ نجومی نوشت گذاشت اجرا باید چه گلی به سرم بگیرم؟
لطفا

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پاسخ به سوال به دلیل گذشت زمان امکان پذیر نیست

سلام
۱)چون در متن چک نوشته اید بابت حسن انجام کار و همچنین در وجه او صادر کردین
۲) چک شما سفید امضا است و بدون درج مبلغ و تاریخ است
لذا بعلت این دو مورد شما میتونید هروقت که چک شما توسط هرکسی برگه شد شکایت خیانت در امانت و سواستفاده از سفید امضا را مطرح کنید و با اثبات اینکه از زمان خروج شما از کارگاه وی چون بدهی به او نداشتید چک در یدش امانی شده لذا مرتکب خیانت در امانت شده بعلت برگه کردن ان

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام