نوشته شد رای مورد اعتراض نقض شده و سلب حضانت شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #80384339

بادسلام و احترام
در دادگاه بدوی حضانت پسر ۱۲ ساله ام را به بنده داده اند و همسرم درخواست تجدید نظر زد و رفت پیش مشاوری که د خودش میرفت دو تا گواهی گرفت یکی برای من که بیمار روانی هستم و به صلاح فرزندم نیست که با من زندگی کند که البته این نامه را در بدوی ارائه داده بودنند که ترتیب اثری به ان داده نشد و دوم اینکه گواهی ارائه داده اند که پسرم مشکل روانی پیدا کرده و تحت درمان است و باید در کنار مادرش باشد در عین ناباوری امروز در ثنا نوشته شد رای مورد اعتراض نقض شده و ظاهرا بر اساس همین استدلال های بی پایه و اساس از بنده صلب حضانت نموده اند
خواهش میکنم راهنماییم کنید که چگونه میتوانم احقاق حق نمایم
ایا راهی هست

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
متاسفانه دعوای حضانت قابل فرجام خواهی نیست و رای دادگاه تجدید نظر قطعی است
با این حال پس از چندی با اثبات عدم صلاحیت فرد میتوانید مجددا دعوای حضانت مطرح کنید