در جرائم کلاهبرداری اینترنتی و فیشینگ تا چه زمان میتوان از متهم شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۶ #80368941

سلام وقت بخیر...
پول سال قبل برج هفت برداشت شد.. تا چه زمان میشه شکایت کرد؟ آیا مدت زمان خاصی داره یا هر زمان خواستم میتونم شکایت کنم؟؟ و اینکه این جرم مشمول مرور زمان میشه که دیگه نشه شکایت کرد؟؟؟
ممنون از وکلای عزیز که بتونن بنده را راهنمایی کنن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مشمول مرور زمان نمیشود مگر اینکه سند اثبات از بین برود

مهلت شما کماکان باقی است.

جرایم اقتصادی مشمول مرور زمان نیستند

جرم کلاهبرداری رایانه ای است و مشمول مرور زمان نمیشود

شکایت در این مورد محدودیت زمانی نداشته و مشمول مرور زمان نمی گردد .

با سلام
عنوان تحصیل مال نامشروع محسوب می شود، و مشمول مرور زمان نشده است لیکن میتوانید شکایت خویش را مطرح نمایید