آیا تفکیکی برای سرقفلی وجود داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۰۷ #80306

سلام
ما ۳ دنگ از مغازه ای را دارا هستیم.(سرقفلی)و ملک ان به تازگی به کس دیگری از طرف صاحب ملک قبلی واگذار گشته.صاحب ملک جدید مدعی دریافت مبلغی پول(۱۸۰۰۰۰۰۰تومان)بابت تفکیک سرقفلی شده.آیا تفکیکی برای سرقفلی اصلا وجود داره؟اگر نداره و این تفکیک برای ملک می باشد ایا حق دریافت چنین وجهی از ما جایز است؟درصورتی که برای سر قفلی تفکیک هست برای ان باید مبلغی پرداخت؟چگونه وکجا؟
باتشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما مالک منافع و صاحب سرقفلی هستید و هزینه تفکیک ملک و اخذ سند تفکیکی تاثیری در مالکیت منافع شما یا ایجاد ارزش افزوده ای برای شما نخواهد کرد. و همه این امور و هزینه های آن مربوط به مالک است.