آیا مدت ۲ سال دیگر قابل بخشش هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۲ #80271801

سلام. به دلیل حفاری غیر مجاز دارای ۶ ماه حبس تعلیقی بمدت ۴ سال می ‌باشم که نزدیک ۲سالش سپری شده.آیا مدت ۲سال دیگه ش قابل بخشش هست یا نه.در صورت قابل بخشش بودن راهنمایی بکنید. سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون تخفیف مجازات از سوی دادگاه برای شما ارایه شده و مجازات شما از حبس به تعلیقی تغییر یافته است لذا تخفیف مجدد مجازات ممکن نخواهد بود

خیر مدت زمان تعلیق قابل بخشش نیست

امکان تخفیف یا بخشش مدت زمان مجازات تعلیقی وجود ندارد .

با سلام و احترام
مدت زمانی که اجرای مجازات در آن معلق شده باید کاملا سپری شود. این مدت قابل بخشیدن نیست