انجام هزینه ای همچون ایزوگام نمودن بر عهده مالک ان واحد می باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۰ #80234040

شخصی ساکن طبقه چهارم ساختمان ۸ واحدی بوده که اوایل سال ۹۸ دیوار واحد مسکونیش بر اثر بارندگی شدید و ایزوگام نبودن دچار رسوخ آب باران به داخل واحد رطوبت گرفتگی و ریزش گچهای دیوار شده است
با توجه به تخریب دیوار واحد مسکونی ایشان، انجام هزینه ای همچون ایزوگام نمودن بر عهده مالک ان واحد می باشد یا مربوط به سایر ساکنین ساختمان نیز می شود?

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشاعات بر عهده ی تمامی مالکین است

با درود هزینه مشاعات برعهده تمامی مالکین مشاع است

سلام
پشت بام مشاع محسوب شود و و هزینه های مربوط به ان مربوط به کلیه ساکنین اپارتمان می باشد

با سلام
در مجتمع‌های مسکونی هزینه‌های ایزوگام پشت بام کلا به عهده همه مالکین میباشد

طبق قانون تملک آپارتمان ها چون سقف از آن تمام مالکین میباشد، لیکن پرداخت هزینه های ناشی از آن هم بر عهده ی تمام مالکین است

اگر جز مشاعات باشد با کل ساکنین در غیر اینصورت با مالک واحد می باشد

سلام پشت بام مشاع میباشد و هزینه بین تمام اهالی تقسیم میشود