توقیف آپارتمان در رهن بانک ‌و نحوه ممکن کردن توقیف ملکی که قبلا توقیف شده ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۸ #80224

با سلام
مدتی هست که همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشته و حکم توقیف اموال گرفته . بنده یک و نیم دانگ از خانه پدری به عنوان سهم الارث داشتم که بعلت بدهی به شخص دیگری توقیف شد و دادگاه حکم داده که درمدت معینی پرداخت کنم ولی بنده ندارم.آیا همسرم میتواند آنرا مجددا توقیف کند? و یک آپارتمان۷۵ متری دارم که هنوز سند نخورده و بلافاصله بعد از خوردن سند باید در رهن بانک بابت وام ساخت قرار گیرد ولی دست مستاجر میباشد که با کرایه آن خانه ای بزرگتر اجاره کردم و به غیر این خانه چیز دیگری برایم نمانده آیا همسرم میتواند آن را توقیف کند بابت مهریه و تامین خواسته؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاحیه :
سلام از سهم الارث شما ، مازاد بر طلب آن شخص را می تواند توقیف کند . اما منزل مستثنیات دین است و حتی در صورت توقیف ، به درخواست شما رفع توقیف می شود .

سلام از سهم الارث شما ، مازاد بر طلب آن شخص را می تواند توقیف کند . اما منزل مستثنیات دین است و حتی در صورت توقیف ، به درخواست ما رفع توقیف می شود .