آیا ممکن است قاضی چون سند به نام مورث من است فعلا رای به خلع ید بابت شش دانگ بدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۰ #80218930

سلام ، سند شش دانگ ملکی ( زمین ) در اداره ثبت به نام مورث بنده است و شش دانگ ملک را شخصی متصرف است به همین دلیل دادخواست خلع ید بابت شش دانگ داده ام در جلسه رسیدگی مشخص شد که متصرف ملک بابت سه دانگ ملک مذکور قولنامه دارد سیوالی که از خدمتتون داشتم این است که برای من چه راهکاری وجود دارد؟ آیا باید خواسته خود را به سه دانگ کاهش دهم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، خیر نیازی به کاهش خواسته نیست، زیرا دادگاه با اثبات اصالت قولنامه‌ی مذکور، دعوی را نسبت به ۳ دانگ مطروحه رد خواهد کرد.

نیاز به کاهش خواسته نیست دادگاه در صورت احراز اصالت مبایعه نامه صرفا نسبت به سه دانگ رای صادر خواهد کرد

با سلام
درصورتی که صحت قولنامه احراز شود دادگاه نسبت به سه دانگ مذکور دعوا را رد و در خصوص سه دانگ باقیمانده حکم صادر میکند پس نیازی به کاهش خواسته نیست.

صرف ارائه بیع نامه عادی نمیتواند موجب رد دعوی نسبت به ۶ دانگ دارای سند رسمی به نام مورث شما شود . از سوی دیگر غیر از موضوع بیع نامه ، احتمالا طرح دعوی بیش از سهم الارث شما نیز میتواند از سوی قاضی مورد اشکال واقع شود . علی ایحال با تمام این مطالب نیاز به هیچ تغییری در خواسته نبوده و در نهایت هر تصمیمی که در دادنامه نسبت به هر مقدار از ملک مذکور اتخاذ شود منتج به خلع ید از تمام ۶ دانگ پلاک مورد ترافع به استناد ماده ۴۳ قانون اجرای احکام مدنی خواهد شد .

خواسته را کاهش ندهید. دادگاه در صورت احراز اصالت مبایعه نامه خوانده ، دعوا را نسبت به آن بخش ردخواهد کرد

درود
نیاز به کاهش خواسته نیست اگر مالکیت سه دانگ احراز نشود دعوی در این قسمت رد می شود.

با سلام
نیازی به کاهش خواسته به میزان سه دانگ وجود ندارد چنانچه از سوی طرف مقابل اثبات مالکیت سه دانگ ادعایی صورت پذیرد دادگاه صرفا نسبت به سه دانگ شما حکم صادر می نماید