آیا به خاطر تماس اشتباهی محکوم می شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #80201

سلام
حدودیک ماه و نیم پیش یه آگهی از تلگرام همسرم دیدم که مربوط به زن صیغه ای بودمن نگران شدم می خواستم از صحت این آگهی اطلاع پیدا کنم ابتدا زنگ زدم گوشی جواب ندادن بعد پیام دادم آیا شما صیغه می شید؟که در جوابم نوشتن اگر یه بار دیگه مزاحم بشید ازتون شکایت می کنم منم معذرت خواهی کردم حدودا ۵ دقیقه بعد یه آقایی تماس گرفتن و گفتن این خط شماست وشما مزاحم خانمم شدیدبا توجه به اینکه از قبل در دادگاه به دلیل پخش آگهی پرونده داشتن منو به عنوان مزاحم تلقی کردن و من از ترس صحبت آقا منکر تماس خودم شدم و گفتم نمی دونم کی تماس گرفته؟ گوشی دست دخترم بوده چون می خواستن بفهمن از کجاشماره رو پیدا کردم ومن به دلیل اینکه از گوشی شوهرم شماره رو پیدا کرده بودم و نمی خواستم اسمشو ببرم گفتم نمی دونم کی از گوشی من باهاتون تماس گرفتن ببخشید و کلی معذرت خواهی کردم گفتن از خانمم معذرت خواهی کنید ومن دوباره زنگ زدم ایندفعه گوشی رو برداشتن ومن معذرت خواهی کردم و به من گفتن درصورتی ازتون شکایت نمی کنم که در این پرونده به من کمک کنی اطلاعات بدست بیاری منم به خاطر حس همدردی و اشتباه پیش امده گفتم اگه مدرکی تونستم براتون زنگ می زنم این موضوع گذشت تا سه روز پیش که خانم روی گوشیم زنگ زدن و گفتن برام چکار کردین که من گفتم مدرکی پیدا نکردم فقط دیدم تو تلگرام که با آیدی یک آقا این آگهی گذاشته شده ودیگه مشخصاتی نداشت به من گفت می تونید پیدا کنید من گفتم اگه دوباره دیدم حتما برای کمک به شما انجام میدم بعد از ۱۰دقیقه پیام دادن که اگر این آیدی رو تا جمعه بهم ندید ازتون شکایت می کنم منم متاسفانه نتونستم پیدا کنم وایشون با حالت تهدید که از من شکایت می کنن به عنوان مزاحم تلفنی تو تلگرام اتمام حجت کردن ویک تصویرشکایت از یه خانم دیگه رو برام گذاشتن منم روز جمعه گفتم نتونستم دیگه شما تماس نگیرید وگرنه من این دفعه شاکی میشم بعدا یه توهین کردن وگفتن فردا ازتون به دلیل ورود به حریم خصوصی من شکایت می کنم حالا با توجه به اینکه من قصد مزاحمت نداشتم و وارد حریم خصوصی نشدم نشر اکاذیب و غیره نکردم آیا بدون تحقیق و فقط به دلیل برداشت شخصی خانم از اینکه من مزاحم شدم اونم فقط یه بار من پیام دادم ویه بار هم جهت معذرت خواهی زنگ زدم به عنوان مزاحمت و ورود به حریم خصوصی به دادگاه احضار بشم آیا پلیس نباید تحقیق انجام بدن آیا به صرف یه بار زنگ زدن آدم مجرم محسوب میشه و مزاحم ممنون میشم راهنمایی کنید و منو از نگرانی در بیارید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر بتوانید اثبات کنید ک هایجاد مزاحمت نبوده و اشتباهی تماس گرفته اید مجازات نخواهید شد.

اگراثبات کنید تماس اشتباهی بوده ، مجازات نمیشوید