آیا راهی هست که بتونم متوجه بشم یا مدرکی دستم باشه که بنده گناهکار نباشم و پولی که از فرد غریبه ارسال شده معتبر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۴ #80194580

با سلام و خسته نباشید
من چند روزه در فضای مجازی شروع به فعالیت فروش رمز ارز دیجیتالی کردم
و خب بابت خرید و فروش رمز ارز بین دوستان و آشنایان حدود ۵ درصد کل مبلغ آنها ازشون حق الزحمت میگیرم
جدیدا به یک فردی برخورد کردم که خواستار مبلغ ۳۲ میلیون تومن رمز ارز از من شده
و حتی با موافقت ایشون بهم گفته شده که راضی به دادن ۱۰ درصد کمسیون هم به بنده هست
من به این قضیه مشکوک شدم و میترسم توی دردسر بیوفتم اونم بخاطر اینکه نکنه
این شخض پول دزدی رو بخواد برای من کارت به کارت کنه و من با اون خرید کنم و چون پول به کارت من اومده
و خرج شده من گرفتار بشم
البته همه اینها فقط یک حدس و خواندن مطالب در اینترنت بود میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم متوجه بشم یا مدرکی
دستم باشه که بنده گناهکار نباشم و پولی که از فرد غریبه ارسال شده معتبر است؟
مثلا به فرد بگم کارت ملی و شناسنامه و درخواستشو توی یک عکس بنویسه و برای من اون عکس رو بفرسته تا مدرکی بر این اساس باشه
که با عقلانیت کامل و شخص خودش از من خرید کرده و هرگونه سو استفاده به عهده خودش میباشد ؟

این فرد برای اعتماد به من یکبار خرید ۱میلیون و دویست هزارتومان انجام داده و من برایش خرید کردم میخواستم بدونم ایا حساب فرسنده درست میباشد و پول های موجود در آن مال خود شخص میباشد یا خیر؟
چون این کار بنده سود کمی داره ولی درآمد خوبی کسب میکنم بطور مثال روزانه ۳۰ الی ۴۰ تومن درآمد دارم ولی این شخص با خرید از بنده به مبلغ ۳۲ میلیون تومان، مبلغ ۳ میلیون تومان به عنوان کارمزد میپردازد و من مقداری ترسیدم

که نکننه بعدا به مشکلی برخورد کنم زیرا سود خیلی خوبیه اما میخوام متوجه بشم
باید چه اقدامی کنم ایا خطری نداره؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود تصویر کارت ملی و شناسنامه وفیش واریزی در خواست نمایید ونیز قرارداد کتبی که درذیل آن اثر انگشت وی وامضای وی با شدتا در صورت لزوم بتوانید به آن استناد کنید

با شلام
میتوانید کپی مدارک را بگیرید

با سلام.در وهله اول توصیه میکنم قرارداد کتبی منعقد نمایید تا طرف قرارداد، مبلغ و شیوه همکاری مشخص گردد.
در صورتی که شرایط انعقاد قرارداد کتبی را ندارید، توصیه میکنم از ایشان درخواست نمایید که از طریق فیش کاغذی بانکی مبلغ را به حساب شما واریز نمایند، مضافا تصیور کارت ملی و آدرس را هم برای شما ارسال کنند.

خیر صرفا می توانید تصویر مدارک ایشان اعم از کارت ملی و شناسنامه را بگیرید

درود
عکس از چهره کارت ملی و کارت بانکی و شناسنامه تقاضا کنید تا بعدا اگر مشکلی پیش آمد بتوانید استناد کنید.

درود بر شما
راهی جهت اطمینان از صحت کار ایشان نیست .
در صورت پذیرش ، جهت امکان پیگیری در اینده تصویر مدارک ایشان را دریافت نمایید .

نمیتوان راه مطمئنی برای اطمینان از صحت معامله بیان کرد ولی معمولا در چنین معاملاتی برای احراز هویت از خریدار خواسته میشود که کارت ملی و کارت بانکی خود را در کنار صورتش بگیرد و فروشنده از آن عکس تهیه مینماید تا در صورتیکه مشکلی پیش آمد بتواند فرد خریدار را با ذکر مشخصات به پلیس فتا و مراجع قضایی معرفی نماید .