آیا می شود که مهریه بدهکار باشد و وام بگیرد و بگوید که من نمی توانم مهریه بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۴۷ #80185186

سلام. با احترام. شوهرم به پرداخت مهریه به ۱۰ ماه یک سکه محکوم شده است اما اخیرا رفته وام گرفته و به استناد قسط وامی که پرداخت میکنه درخواست تقسیط مهریه به ۲۰ ماه یک سکه را داده است

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید وام راتوقیف نماییدوبا استنادبه آن نمی تواناز پرداخت خودداری نماید

سلام ، یاید از طریق دادگاه بخواین که مشخص کنه پول وام رو کجا هزینه کردن تا ازش واسه رد ادعای تعدیل استفاده کنید

باسلام
گرفتن وام مانعی ندارد و همچنین اقساط مهریه قابل تعدیل است

اخذ وام، عذر موجهی برای تقاضای تعدیل اقساط مهریه محسوب نمی گردد.

اخذوام ربطی به موضوع مهریه ندارد.میتوانید برای کاهش مدت پرداخت اقساط دادخواست دهید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. اخذ وام هیچ تناقضی با پرداحت مهریه در حق شما ندارد..
طبق قانون بعلت اینکه اعسار نسبت به دارایی و میزان درآمد افراد در هر زمان قابل تغییر و تحول است و ممکن فردی در یک زمان دارلی ملائت مالی و در زمانی دیگر ناتوان از پرداخت باشد..
فلذا حسب مقررات فرد نی تواند در هر زمان که بخواهد دعوی تعدیل اقساط را از دادگاه بخواهد و اثبات ادعا بر عهده مدعی و تشخیص ناتوانی از پرداخت بر عهده دادگاه می باشدـ..
موفق باشید..

گرفتن وام ربطی ب این موضوع ندارد،شوهر شما موظف ب پرداخت مهریه هست و باتوجه ب وضع مالی وی مهریه نیز قابل تقسیط و تعدیل هست اما در صورتیکه تمکن مالی داشته و خود را با فریب معسر جلوه دهد میتواند محکوم شود