میتوانم سند را با وکالت نامه ای که از طرف مالکین داشتم بنام خودم انتقال بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۱ #80157965

با عرض درود فراوان خدمت شما
بنده یک قطعه زمینی را از دو نفر که هرکدام سه دانگ را دارا بودند بصورت وکالت بلاعزل و اقرارنامه ثبتی مبین بر دریافت حق و حقوق خریداری نمودم پس از پیگیری موفق به اخذ سند بنام مالکین اولیه شدم که بمن وکالت بلا عزل داده بودند.بنابر مشکلی که برای اینجانب بخاطر مهریه همسرم ترس از توقیف این ملک را داشتم به یکی از همکارانم تفویض وکالت نمودم به رسم امانت تا رفع مشکل کنم الان که مشکلم رفع شده ایشون حاضر به ابطال وکالت نامه تفویضی نیستن لازم به ذکر هست که هیچگونه معامله ای بین من و ایشون صورت نگرفته است .
تکلیف وکالت نامه ی تفویضی چه می شود؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما خودتات به نام خود کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، در صورت وجود اختیار در سند وکالت میتونید این کار رو انجام بدین

سلام.شرایط ومفاد وکالتنامه تنظیمی برای ارائه یک مشاوره درست بسیار مهم است ولیکن وکالت نامه را می توانید از چند طریق ان را ابطال کنید ۱- انجام مورد وکالت توسط خودتان ۲- ابطال ان در دادگاه

در صورتی که اقدام بصورت بالمباشره را از خود سلب و ساقط ننموده باشید می توانید موضوع وکالت را قبل از دوستتان ( تنظیم سند رسمی انتقال) انجام دهید . یا وکالت را به شخص دیگری همزمان با دوستتان تفویض کنید تا ایشان اقدام نمایند .

سلام
شما در اسرع وقت به نام خود سند بزنید ، وکالت تفویضی خود به خود باطل میشود

سلام. اگر خودتون مورد وکالت را زودتر انجام بدین، وکالت تفویضی باطل میشود.