فرار از دین مهریه رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۱ #80136534

با سلام و خدا قوت
اینجانبه همسر دوم محجور ادواری هستم که بعد یکسال ازدواج ایشان در ۴۵ سالگی با نفوذ در پرونده حکم محجوریت گرفته اند و ایشان در هنگام ازدواج ‌به اینجانب منزلی وکالت تفویضی به نام کرده بودن بعد حکم و پنج سال از فروش این منزل به ابطال وکالت و ابطال سند پرداختن و منزل به نام خواهر زاده اش سند ثبت شد خواهر محجور قیوم ایشان میباشد و خواهر زاده و دامادشان تو دادگاه اقرار کردن و اقرار کتبی دادن که این منزل مال محجور میباشد هر وقت دادگاه دستور داد سند به نامش میزنیم قیومش بخاطر اینکه مهریه منو پرداخت نکند اجازه ثبت سند به محجور نمیدهد در حالیه در همه دادخواستها وکیل قیوم محجور اعلام کرده که منزل مسکنی متعلق به محجور میباشد تکلیف اینجانبه چیست

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حتی در فرض انتقال سند به نام زوج محجور، چون جزء مستثنیات دین محسوب میشود قابل توقیف و مزایده نیست.
از اموال دیگر مهریه قابل مطالبه است.

موفق باشید

با درود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است.
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست
مهریه قابل مطالبه است

مالکیت ملک برای کسی است که سند مالکیت بنام وی می باشد لاکن مهریه بر عهده شوهر خواهد بود

مالک منزل کسی است که سند رسمی به نام اوست،فرار از دین محسوب نمی شود ،بهتر است مهریه خود را اجرا بگذاریدودر صورتی که اموالی وجود داشته باشد مطالبه کنید.

با سلام و ادب
شما باید برای دریافت مهریه خود اقدام کنید.فرار از دین زمانی متصور است که دادگاه رای را صادر کند.

این موضوع به عنوان فرار از دین قابل پیگیری نیست . حتی در صورتیکه منزل بنام همسرتان باشد نیز امکان اعلام آن به عنوان مستثنیات دین وجود دارد . لذا بهتر است مهریه خود را به اجرا بگذارید تا از طریق اموال احتمالی دیگر یا تقسیط بدهی بتوانید به حق خود برسید .

مالکیت با شخصی است که سند بنام ایشان است