حتما لازمه آسانسور تو سند قید بشه یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۶۷ #80020801

سلام
من یه آپارتمان پیش خرید کردم با آسانسور. آپارتمانا تحویل گرفتم و قرار بوده ۶ ماه بعدش آسانسورش نصب بشه. الآن سندش آماده شده ولی هنوز آسانسور نصب نشده تصورم اینه که چون قیمت ها بالا رفته انبوه ساز نمیخواد آسانسور بزاره. حالا دوتا سوال دارم:
دوم اینکه اگر سند بنام من بخوره بدون ذکر آسانسور بعدا میتونم از طریق قضایی مطالبه کنم یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر در متن مبایعه نامه به داشتن آسانسور اشاره شده باشد فروشنده باید اپارتمان با اسانسور تحویل دهد

سلام بله فروشنده ملزم به تحویل خانه با اسانسور میباشد

فروشنده ملزم به تحویل هر آنچه که در مبایعه نامه ذکر شده است میباشد و هر آنچه که ذکر شده باشد و تحویل داده نشده باشد حق مطالبه آن را خواهید داشت
موفق باشید

چنانچه در مبایعه نامه یا قرارداد فی مابین ذکر شده باشد که آپارتمان مذکور آسانسور دارد (یا خواهد داشت)
فروشنده باید آپارتمان را با آسانسور تحویل دهد
و در غیر این صورت میتوانید علیه ولی دادخواست مطرح نمایید

چننچه در متن مبایعه نامه یا قرارداد به داشتن آسانسور اشاره شده باشد فروشنده ملزم به تحویل آسانسور میباشد

باسلام
اگر در متن مبایعه نامه یا قرارداد به داشتن آسانسور اشاره شده باشد فروشنده ملزم به تحویل آسانسور خواهد بود