آیا می توانم دعوی خود را در شورای حل اختلاف مطرح کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۴۰ #80000865

با سلام یکصد گرم طلا از شخصی به موجب سند عادی طلبکار هستم آیا میتوانم دعوی خود را به دلیل پرداخت هزینه دادرسی کمتر در شورای حل اختلاف مطرح نمایم و آن را به کمتر از ارزش واقعی آن به صورتی که قابل تجدیدنظر و فرجام خواهی باشد تقویم نمایم . آیا بخشنامه صادره در خصوص مطالبه مهریه که زوجه را مکلف کرده هزینه دادرسی مطالبه مهریه را به ارزش واقعی آن بپردازد ونه مقدار تقویم شده ، به سایر دعاوی مالی تسری پیدا میکند با سپاس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر، باید در دادگاه حقوقی مطرح شود،
اگر هزینه دادرسی را ندارید، میتواند نسبت به هزینه دادرسی دادخواست اعسار با دو شاهد بزنید

درود
اگر در جلسه مشخص شود خواسته بیش از بیست میلیون است در شورا قرار عدم صلاحیت صادر می شود.

باسلام
خیر باید در دادگاه اقامه دعوی نماید برای هزینه دادرسی دادخواست اعسار بدهید
موفق باشید

باید در دادگاه حقوقی طرح دعوی کنید.

با سلام، خیر بالاتر از سقف مجاز در شوراست

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست اعسار را تنطیم کنید .

سلام همان بخش نامه هم خلاف قانون است . اختیار تقویم خواسته با خواهان است اما در خصوص اموال منقول اگر ارزش واقعی بیش از ۲۰ میلیون تومان باشد قاضی شورا مکلف است قرار عدم صلاحیت صادر کند .