آیا نسبت به سوء استفاده از دسته چک می توان شکایت نمود ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶ #79994

کارمند بنده بی اطلاع من از دسته چک من سو استفاده کرده باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسئله قابل شکایت است ولیکن بهتر است با یک وکیل مشاوره داشته باشید

با سلام، اگر دست چک شما امضا داشته و بعد ایشان مبلغ نوشته بله

اگر دسترسی به دسته چک شما داشته، و شما به او امانت داده باشید، خیانت در امانت صورت گرفته و میتوانید پیگیر باشید

با درود قابل شکایت است و پیگیری.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

بهتر است با رزرو مشاوره انلاین و یت تلفنی موضوع را واضح تر شرح دهید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ظاهر نشان دهنده جرم خیانت در امانت می باشد .

چون خیلی کلی پرسیدین ومصداق نگفتین ووارد جزییات نشدین . ظاهر اینجور برداشت میشه که به چک شما دسترسی داشته وامانت بوده میتونین به جرم خیانت در امانت شکایت کنین