ثبت ازدواج با اتباع خارجی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #79989669

لطفا در خصوص ثبت ازدواج با اتباع خارجی را شرح دهید ایا طی مراحل برای ثبت در کشورهای دیگر راحت تر است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وفق مواد ۱۰۵۹ و ۱۰۶۰ قانون مدنی نکاح مسلمان با غیر مسلمان جایز نیست
ازدواج با اتباع خارجی مستلزم اجازه مخصوص است
و مطابق ماده ۵۱ قانون حمایت خانواده چنانچه شخصی بدون اجازه مخصوص ازدواج نماید با اتباع خارجی به حبس شش ماه تا دوسال محکوم میگرذد

زوج برای اینکه بتوانند از دولت مجوز عقد بگیرند باید این مراحل را طی کنند:

وزارت کشور جواز عقد را صادر می‌کند.

ارایه درخواست‌نامه مرد و زن مبنی بر صدور پروانه اجازه زناشویی به وزارت کشور

گواهی مسلمان شدن همسر (گواهی مسلمان شدن مرد غیر مسلمان)

داشتن اسناد ازدواج اسلامی که شامل امضای خود همسر و شوهرش, دو شاهد ضمن عقد

گواهی اینکه طرفین حین ازدواج متاهل نباشند

عکس گرفتن از کارت ملی و یا شناسنامه ایرانی و همچنین گذرنامه‌های هر دو شاهد عقد

ارایه ۴ قطعه عکس از همسر (عکس زنان با رعایت حجاب باشد)

ارائه اصل مدرک اقامتی معتبر زوج (آقا)

گواهی نامه بهداشتی مبنی بر سلامت جسمی و روحی و نداشتن هرگونه بیماری واگیردار در هر یک از زوجین