آیا بعد از اخذ پایان کار می توان در ساختمان تغییرات ایجاد نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۴ #79989097

سلام، سوال بنده کاربردی هست، با توجه به کوچکی فضای پارکینگ ساختمان ما که در منطقه ۵ شهرداری تهران هست، پارکینگ اختصاص داده شده به واحد ما بسیار بد بوده و پشت ستونی قرار گرفته که رفت و آمد به این پارکینگ برای ما بسیار سخت و دشوار است، از طرفی به راحتی می توان با ایجاد یک درب دیگر برای پارکینگ به راحتی به پارکینگ ما وارد و خارج شد، آیا با فرض رضایت سایر مالکین، شهرداری با این موضوع موافقت می کند؟ این سوال را به راحتی می توان از شهرداری پرسید ولی طرح این سوال در شهرداری ما را وارد حاشیه ها یی می کند که احتمالا باید مبالغی اضافه به افرادی در شهرداری بپردازیم، آیا اگر همه واحدها قبلا پایان کار گرفته باشند می توانیم خودمان بدون هماهنگی با شهرداری اقدام به تخریب دیوار و نصب در کنیم؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . ایجاد تغییرات بر خلاف پروانده ساختمانی و پایان کار ممنوع است و در صورت ایجاد ، کمیسیون ماده ۱۰۰ رای به پلمپ درب و محو کردن آن می دهد .مگر این که حسب رای کمیسیون و با توجه به رضایت همه مالکین ، این کار با اصول فنی و شهرسازی مغایرت نداشته باشد که در این صورت باید جریمه پرداخت شود .

درصورت رضایت مالکین ، منعی نیست

با سلام تغییر مشخصات و بنای ساختمان و احداث درب پس از اخذ گواهی عدم خلاف و پایانکار صادره از لحاظ ضوابط شهرداری ممنوع است حتی بارضایت مالکین.