آیا الان میتونم حساب جدیدی در بانک باز کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۶۵ #79973630

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.من کارتهای بانکم مسدود شده.بجز کارت یارانه.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .در افتتاح حساب جدید منعی نیست .ا ما اگرقبلا حسابهای شما مسدود شده امکان مسدودی حساب جدید هم هست

با درود بار امکان مسدودی وجود دارد

سلام و ارادت
هر حساب جدیدی که افتتاح نمایید ممکن است مسدود گردد .

سلام بله می توانید حساب جدید باز کنید اما در صورت وجود محکومیت مالی و دستور انسداد حساب های شما حساب جدید نیز مسدود خواهد شد

با سلام. اگر علت مسدود شدن کارت ها بدهی و دین باشد، می‌توانید حساب جدید باز کنید ولی قطعا تا باز بودن پرونده طلبکار می‌تواند این حساب را نیز ببندد.

افتتاح حساب که مانعی ندارد ولی دوست عزیز اگربدهی دارید مجددا مسدود می گردد

با سلام
لبه حساب جدید قابل افتتاح میباشد
اما بهتر است در بانکی اقدام به افتتاح نمایید که حساب قبلی در آن بانک ( مسدودی ) نداشته باشید .