همچین کاری میشه کرد و این حکم جلب رو تا زمان اعلام رای نهایی اعسار میشه ملغی کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۷۰ #79927961

با سلام و احترام
یکی از آشنایان چند وقت پیش برای پرداخت چک محکوم شدن ولی در زمان قانونی دادخواست اعسار ندادن بعد از چند وقت ایشون دادخواست اعسار دادن و جلسه رسیدگی برگزار شد ولی شاکی محترم نیومدن بعد از یک ماه و بدون این که نتیجه دعوی اعسار صادر بشه شاکی محترم (با توجه به رسیدگی شعبه به دعوی اعسار و عدم اعلام حکم) حکم جلب گرفتن

مشاوره حقوقی چک
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تا اعسار ایشون مورد پذیرش قبول گیرد حکم جلب می توانید بگیرید .

باسلام
سلام امکان جلب هست .

با سلام، با قطعیت و پذیرفته شدن اعسار حکم جلب از بین می رود قبل از آن نه

بادرودوسلام بله امکان جلب وجود دارد.

با درود اگر دادخواست اعسار خارج از موعد ‌‌۳۰روزه تقدیم شده باشد جلب امکان پذیر است

چون در مهلت قانونی یک ماهه اعسار داده نشده امکان گرفتن حکم جلب ممکن بود

درود
علت جلب اعسار در خارج از موعد مقرر است.