آیا میتوانم چکی به صورت صوری را به شخص ثالثی بدهم و چک را پاس نکنم و معادل مبلغ چک از سهم الشرکه من در شرکت به صورت قهری به ایشان انتقال یابد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰ #79904736

آیا میتوانم چکی (به صورت صوری) به مبلغ بیست هزار تومان را به شخص ثالثی بدهم و چک را پاس نکنم و ایشان از طریق مراجع قضایی حکم توقیف بگیرد و معادل مبلغ چک از سهم الشرکه من در شرکت (با مسئولیت محدود) به صورت قهری به ایشان انتقال یابد؟ طبق اساس نامه شرکت سهم الشرکه من پنجاه هزار تومان و معادل پنجاه درصد شرکت است. دارایی شرکت طبق اساس نامه صد هزار تومان است.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. با این مبالغ خنده دار مشخص هست که چک صوری هست. ضمنا مبلغ سهم الشرکه به صورت قیمت روز محاسبه می شود و نه پنجاه هزار تومن.

با سلام

این یک راه حلی فرعی در مثل شرکتهای مسئوولیت محدود برای شرکایی است که یکیشون قصد جدایی از شرکت را داره ولی بدلیل اینکه تعداد شرکا مساوی و میزان شراکت نیز بصورت مساوی بینشون تقسیم شده یعنی برای این منظور نه اکثریت عددی حاصل میشه نه اکثریت صاحبان سرمایه این پیشنهاد یکی از اساتیدحقوق برای شرکتهای با مسئوولیت محدود بود چون با پاس نکردن چک و توقیف سهم الشرکه شریک صادر کننده چک، درسته که بازهم اکثریت صاحبان سرمایه حاصل نمیشه ولی اکثریت عددی حاصل میشه و در واقع پس از توقیف سهم الشرکه میشن دو شریک با تصمیم موافق مشترک در مقابل یک شریک و تصمیمات قابل اجرا خواهد بود بدلیل اکثریت عددی.البته مبلغ چک باید بصورت کارشناسی و متناسب درج بشه نه مبالغ مورد ادعای شما چون قطعا برای توقیف سهم الشرکه احتمالا سهم الشرکه توسط کارشناس ارزیابی خواهد شد.و قیمت اسمی سهم الشرکه ملاک نخواهد بود .