درخواست تمکین داده و قراره دادگاه تعیین شده ایا ممکنه دادگاه حق و به ایشون بده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۲ #79884540

سلام وقت بخیر- من ۱سال هست که از نامزدم جدا زندگی میکنیم و طلاق نگرفتیم و من هنوز باکره هستم و الان ایشون رفتن درخواست تمکین داده و قراره دادگاه تعیین شده ایا ممکنه دادگاه حق و به ایشون بده؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگرازحق حبس خوداستفاده کنیدومهریه رامطالبه کنیددرخواست تمکین وی ردمیشود

با درود از آنجایی که از حق حبس خویش استفاده می‌کنید دادخواست الزام به تمکین باید رد شود

با سلام باتوجه به بکارت شما و حق حبس شما ، الزام به تمکین وی مورد پذیرش قرار نمیگیرد.

با توجه به عدم تشکیل زندگی مشترک شما دارای حق حبس هستند و میتوانید تا زمانیکه مهریه به شما پرداخت نشده از تمکین خودداری کنید و این حق حبس مسقط نفقه نخواهد بود.

درود
می توانید از حق حبس استفاده کنید که در اینصورت دادخواست تمکین زوج رد می شود.

تا پرداخت کامل مهریه میتونید ب حق حبس استناد کرده و تمکین نکنید لذا در اینصورت درخواست ایشان ب نتیجه نخواهد رسید

درود بر شما، می‌توانید به استناد باکرگی از حق حبس خود استفاده نموده و مادامی که مهریه خود را دریافت نکرده اید، تمکین نکنید.